O nas

O podjetju

Podjetje ATEA je slovensko podjetje specializirano za področje kovinsko predelovalne in gradbene industrije. S sedežem v Mariboru in proizvodnimi halami v industrijski coni Maribor, zaposluje 210 ljudi z različnim strokovnim znanjem iz področja strojništva, projektnega načrtovanja in trženja.

Prisotni smo na evropskem trgu med katerimi velja izpostaviti predvsem avstrijski, nemški, švicarski in belgijski trg. Naše proizvodne dejavnosti ponujajo izdelavo končnih izdelkov v lastni proizvodnji ali pa ponudbo tehnologij dela za posamezni projekt.

Storitvene dejavnosti so vezane na izvedbo projektov z lastnim ali projektnim birojem naročnika. Ponujamo izvedbo storitev kot podizvajalec ali kot dobavitelj posameznih elementov ter izvedbo posameznega podsklopa.

V sklop prodajne ponudbe spada tudi trgovinska dejavnost pri čemer tržimo kvalitetne izdelke iz področja kovinsko pridelovalne industrije.

Največji potencial podjetja predstavljajo zaposleni, saj s svojim strokovnim znanjem iz različnih področij kovinsko predelovalne industrije, kvalitetno in uspešno izvajajo visoko tehnološko zahtevne projekte.

 

Damir Jelenko,

direktor